Activiteiten

NRP is een actief netwerk dat een breed palet aan programma's en activiteiten organiseert. Ook kent NRP veel werk- en themagroepen waarbij partners en werknemers van partners zich kunnen aansluiten.

Partnerbijeenkomsten

Partnerbijeenkomsten

Een aantal keren per jaar worden de partners uitgenodigd, een belangrijk contact moment voor het netwerk. Altijd op een inspirerende locatie en met inspirerende lezingen van (gast)sprekers.
Excursies

Excursies

Bezoek aan een interessant gebied, project of stad. Krijg toelichting van experts vanuit de betreffende opgave, gebiedsontwikkeling, transformatie of renovatie. De laatste excursie ging naar Rotterdam.

Studiereizen

Studiereizen

Ieder jaar organiseert NRP twee buitenlandse studiereizen, een voor Partners en een voor NRP FORUM. Om kennis op te doen en het onderlinge contact te versterken. De afgelopen reizen gingen naar Turijn en Dublin.
NRP Circulair

NRP Circulair

De overgang naar de circulaire economie is een van de belangrijkste transities waar de bouwketen voor staat. Het programma NRP Circulair is erop gericht om samen circulariteit werkelijk verder te brengen. Van het delen en ontwikkelen van kennis, naar circulair denken en doen.
NRP Forum

NRP Forum

NRP FORUM verbindt professionals binnen NRP, van de jonge NEXT-generatie, de studenten en alumni van de NRP Academie tot de ervaren experts van de NRP partnerbedrijven.
NRP Klimaat

NRP Klimaat

Themagroep die zich inzet voor realiseren versnelde CO2 reductie en het hoger op de politieke agenda zetten en houden van energetische renovatie.
NRP Erfgoed

NRP Erfgoed

Themagroep die praktijkervaringen, productinformatie en procesinnovatie ontwikkelt en deelt over de verduurzaming van karakteristieke, waardevolle bebouwing.
NRP Denktank Wet- en regelgeving

NRP Denktank Wet- en regelgeving

Doel van deze denktank is om van elkaar te leren over het omgaan met bestaande wet- en regelgeving bij renovatie- en transformatieprojecten en om belemmeringen voor renovatie en transformatie weg te nemen.
Nationale Transformatie en Renovatiedag

Nationale Transformatie en Renovatiedag

Congres waarbij de landelijke transformatie & renovatietop bijeenkomt. Prominente keynote speakers presenteren over innovaties en vernieuwing in de sector.
Gratis gastcollege NRP Academie

Gratis gastcollege NRP Academie

Een kennismaking met de inhoud en opzet van de NRP Academie. Lezing van een interessante (gast)docent op een inspirerende locatie.
NRP Masterprijs

NRP Masterprijs

Met de NRP Masterprijs krijgt aanstormend talent de kans nieuwe ideeën op het gebied van transformatie en renovatie rechtstreeks naar de markt te brengen. In het najaar van 2022 vindt de achtste editie van de NRP Masterprijs plaats.
NRP Academie

NRP Academie

NRP Academie is een co-creatie van NRP en TU Delft. Een unieke opleiding in renovatie en transformatie van bestaand vastgoed en gebieden. Leer in één jaar alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt als vastgoedprofessional.
NRP Gulden Feniks

NRP Gulden Feniks

De NRP Gulden Feniks is dé prijs voor de meest excellente voorbeelden van renovatie- en transformatie projecten in drie categorieën: renovatie, transformatie en gebiedsontwikkeling