Terug naar activiteiten

NRP Forum

NRP Forum
NRP FORUM zet in op de persoonlijke en professionele verbinding tussen vastgoedprofessionals als basis voor kennisuitwisseling, vernieuwing en samenwerking. NRP FORUM verbindt professionals binnen NRP, van de jonge NEXT-generatie, de studenten en alumni van de NRP Academie tot de ervaren experts van de NRP partnerbedrijven.

NRP FORUM is een netwerk dat ambitieuze professionals binnen NRP verbindt. Van de jonge NEXT-generatie, de alumni van de NRP Academie tot de ervaren experts van de NRP partnerbedrijven. De mix van disciplines en diversiteit is de kracht van het NRP Forum. Wat de deelnemers verbindt is de ambitie om samen te werken aan de opgave van renovatie en transformatie. Met NRP FORUM creëert NRP een nieuwe voedingsbodem voor verbinding en vernieuwing. NRP FORUM zet in op de persoonlijke en professionele verbinding tussen vastgoedprofessionals als basis voor kennisuitwisseling, vernieuwing en samenwerking. Dit gebeurt door fysieke en digitale ontmoeting en kennisdeling, samenwerken aan actuele cases, locatiebezoeken en buitenlandse excursies. Het doel: business in de markt te vergroten.

Meedoen

NRP FORUM is een investering in de toekomst. Is jouw organisatie aangesloten als partner bij NRP en wil jij je deelnemen aan NRP FORUM? Meld je dan aan via r.oolbekkink@nrp.nl.