Terug naar agenda

NRP Congres, inclusief uitreiking NRP Gulden Feniks en NRP Masterprijs

NRP Congres, inclusief uitreiking NRP Gulden Feniks en NRP Masterprijs
17 november 2020
15:00 uur – 17.00 uur
Live stream

De uitreiking van de NRP Gulden Feniks is altijd een van de jaarlijkse hoogtepunten voor de transformatie- en renovatiesector. De inzendingen, genomineerden en winnaars laten zien dat transformeren en renoveren van ‘bijvak’ in de vastgoedwereld, is uitgegroeid tot een volwassen opgave. De projecten laten stuk voor stuk zien hoe we in de bestaande bouw het antwoord vinden op de grote, maatschappelijke opgaven als de energietransitie, de vraag naar woonruimte en een circulaire economie. NRP Gulden Feniks is met recht een prijs om van te leren!

NRP voorzitter Bart Krol gaat in een talkshow, die live wordt uitgezonden vanuit De Caballero Fabriek in Den Haag, in gesprek met Annet Bertram (directeur-generaal Rijksvastgoedbedrijf), Albert Vermuë (directeur VNG), Geurt van Randeraat (juryvoorzitter NRP Gulden Feniks, Hilde Remøy (universitair hoofddocent Vastgoedmanagement aan TU Delft) en Eva Hermans (Programme Manager Corporate Real Estate DNB) over de kennis en innovatie die besloten zit in de inzendingen en winnende projecten. Welke lessen kunnen we hier uit trekken?

Uiteraard reiken we ook de felbegeerde prijs uit en..last but not least zetten we met de uitreiking van de NRP Masterprijs ook de aanstormende generatie in de spotlights. Wat zijn hun veelbelovende, innovatieve ideeën en ontwerpen die de sector verder brengen?