Terug naar agenda

NRP Verandert: Samen naar een toekomstbestendige gebouwde omgeving

NRP Verandert: Samen naar een toekomstbestendige gebouwde omgeving
We staan voor de grote uitdaging om onze steden en dorpen klaar te maken voor een leefbare toekomst met voldoende woon- en leefruimte voor iedereen. Tegelijkertijd zijn de gevolgen van klimaatverandering en schaarste van grondstoffen dagelijks voelbaar. De grootste CO2- en materiaalwinst valt te behalen binnen de bestaande gebouwde omgeving. Maar welke rol spelen NRP partners daarin? Op het congres NRP Verandert op 10 november ontmoeten we elkaar en experts. Ook is er de uitreiking van de Gulden Feniks.
10 november 2022
15:00 – 19:00
Fort Hoofddorp

Daarover gaan we met jou en experts in gesprek op donderdagmiddag 10 november tijdens het congres NRP Verandert. Met inspirerende sprekers bespreken we mooie voorbeelden en hoopvolle projecten. Er is tijd voor ontmoeting met elkaar. En natuurlijk is er de uitreiking van de Gulden Feniks. 

Wat kun je verwachten?

  • Inspirerende keynote
  • Deelsessies waar we in gesprek gaan over urgente maatschappelijke uitdagingen
  • Uitreiking van de Gulden Feniks
  • Ontmoeting en gesprek met elkaar en experts
  • Rondleiding op locatie

Iedereen is welkom bij NRP Verandert: partners en niet-partners. Je kunt het hele programma volgen of aansluiten na de pauze voor de uitreiking van de Gulden Feniks. Meld je hieronder aan!

 Meer informatie over de sprekers volgt.

Bezoekadres:
Fort van Hoofddorp
Hoofdweg 739
2131 BD Hoofddorp

Fotografie: Farmlab, LA

Om je aan te melden klik hier.

Partners en niet partners kunnen zich aanmelden voor NRP Verandert. In het geval van teveel aanmeldingen hebben partners voorrang op deelname.