Terug naar agenda

20 juni Sneak Preview: Maak in één middag kennis met de NRP Academie

20 juni Sneak Preview: Maak in één middag kennis met de NRP Academie
Op 20 juni organiseren we op het NRE terrein in Eindhoven een Sneak Preview van de NRP Academie. Maak in één middag kennis met de NRP Academie en andere potentiële cursisten uit het veld.
20 juni 2023
13:30 – 18:00
NRE terrein, Gasfabriek 5, Eindhoven
  • Ervaar hoe het is om op een inspirerende locatie lezingen te volgen van deskundigen uit de sector
  • Luister naar de ervaringen van alumni die je voor gingen
  • Maak kennis met andere professionals uit het veld, die je wellicht later in de opleiding terugziet 
  • Deelname aan de Sneak Preview is gratis, je zit nergens aan vast

Over de locatie

We zijn te gast op het NRE-terrein in Eindhoven. Deze plek kent een lange geschiedenis als voormalig gasfabriekterrein en heeft sinds de oprichting in 1899 verschillende functies gehad. Inmiddels staat het bekend als creatieve stadsbuurt waar werken, wonen en cultuur samenkomen.

Schermafbeelding 2023 04 20 om 11.54.19
Fifth

Over het programma

Vanaf 13.30 uur ben je welkom, we starten om 14.00 uur met een korte toelichting op de opleiding en de herijking van de NRP Academie. Daarna volgt een lezing van Steye van Dam over motivatie en vertelt Hein van Stiphout (OKKO projecten) over het NRE-terrein en het pand Fifth, een voorbeeld van organische gebiedsontwikkeling en transformatie. We worden rondgeleid over het NRE-terrein en er zijn verschillende sprekers aanwezig waardonder Magdaleen Kroeze (MAG-architecten) en Jelle Houben (Houben van Mierlo). We sluiten de middag af met een borrel. Het programma duurt tot 18.00 uur. Omdat we dit jaar ook een lustrum vieren zijn er veel alumni, cursisten en (oud)docenten aanwezig. 

Wil je meer weten over de NRP Academie? Download de brochure of bekijk onderstaande video. 

Meld je (gratis) aan door een mailtje te sturen aan onze programmamanager Erna van Holland: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.