Terug naar overzicht

De NRP Academie: een springplank voor je carrière in transformatie en renovatie

01 oktober 2020

Op 5 januari 2021 start de 8e editie van de NRP Academie, de opleiding van NRP in samenwerking met TU Delft. En het belooft weer een mooie leergang te worden want NRP Academie heeft weer een breed en actueel programma samengesteld met colleges en workshops van hoogleraren, vakdocenten en gastsprekers van NRP Partners.

Gedurende het jaar worden de deelnemers geprikkeld en gevoed met co-creërende samenwerkingen, een breed en multidisciplair netwerk, kennis, inspiratie, nieuwe denkpatronen, verdienmodellen en innovaties. Allemaal bagage die de deelnemer ophaalt om de grote opgaven waar we met de gebouwde omgeving voor staan, zoals de verduurzaming, energietransitie, woningbouwopgave en een circulaire economie, verder te brengen. Bagage die belangrijker is dan ooit.Gelukkig kunnen we met de brede keuze aan locaties waar de lesdagen worden gehouden – inspirerende voorbeelden van renovatie en transformatie – uitstekend uit de voeten, ook met 1,5 meter afstand en andere coronamaatregelen.Inmiddels hebben 143 professionals uit de volle breedte van de vastgoedwereld de opleiding afgerond en is er een actief en divers alumninetwerk ontstaan.

Ken je een ambitieuze collega of andere professional voor wie deze opleiding geknipt is of wil je deze zelf volgen?Alle informatie is te vinden op de website en in de brochure.
Of stuur ons gerust een e-mail.