Terug naar overzicht

Faay ontvangt twee C2C-certificaten

25 april 2017
Faay ontvangt twee C2C-certificaten

Faay Vianen, partner van NRP en producent van wanden en plafonds, heeft het Cradle to Cradle Certified ™ Bronze certificaat ontvangen tijdens het C2C-Congress te Venlo. Sterker nog, Faay ontving twee certificaten.

De certificaten werden uitgereikt door Geoffrey van Elderen, directeur Consultancy van advies- en ingenieursbureau Tebodin, de geaccrediteerde assessor. De certificaten gelden voor onderstaande wanden en worden uitgegeven door het Cradle to Cradle Products Innovation Institute.

• het Flax board – Gypsum Drywall basic-certificaat voor de wandpanelen GP22, VP54, VP70 en VP35;
• het Flax board – Fibre Drywall basic-certificaat voor de wandpanelen SP54, HV84 en VK50.

Mark Faay, algemeen directeur bij Faay: “Duurzaam ondernemen zit in ons DNA. Ook de verduurzaming van productie- en bedrijfsvoeringsprocessen heeft voortdurend onze aandacht. Zo zijn wij niet alleen in het bezit van ISO9001 en ISO14001, maar zijn wij sinds 2013 ook FSC- én PEFC-gecertificeerd. Gezamenlijk leggen wij continu de lat hoger om ons te blijven ontwikkelen en onderscheiden. Deze C2C-certificering is een mooie bekroning op ons harde werken en het vertrouwen van onze partners. Ik ben ontzettend trots dat wij met ons team op een verantwoorde manier voorop lopen op het gebied van duurzaamheid.”

De twee behaalde C2C-certificaten zijn weer een bewijs dat Faay duurzaamheid door alle aderen van het bedrijf heeft stromen.