Terug naar overzicht

Inzendtermijn NRP Gulden Feniks verlengd!

26 januari 2017
Inzendtermijn NRP Gulden Feniks verlengd!

De inzendtermijn van NRP Gulden Feniks is verlengd tot en met maandag 13 februari. Projecten kunnen worden ingezonden in de categorieën Gebiedstransformatie, Transformatie en Renovatie.

Om te leren van innovatieve en succesvolle projecten reikt NRP ieder jaar de NRP Gulden Feniks uit aan de beste, mooiste en meest innovatieve (gebieds)transformatie- en renovatieprojecten van Nederland; de 'Oscars' van de Nederlandse bouwwereld. De NRP Gulden Feniks prijzen zijn daarmee de belangrijkste awards voor de renovatie- en transformatiebranche in Nederland. De sector maakt zich op voor een nieuwe editie van NRP Gulden Feniks.

Het beste van transformatie en renovatie
Renovatie en (gebieds-)transformatie zijn onmisbaar in de bouwopgave en vormen een unieke, waardevolle bron van kennis en inspiratie. NRP reikt daarom jaarlijks de prestigieuze NRP Gulden Feniks prijzen uit voor Nederlands beste (gebieds-)transformatie- en renovatieprojecten. Opdrachtgevers, ontwerpers, architecten, ingenieurs, constructeurs, bouwbedrijven, adviesbureaus, toeleveranciers en andere betrokken bedrijven uit de bouwsector én particuliere opdrachtgevers worden door NRP uitgenodigd om hun beste werk op het gebied van transformatie en renovatie in te zenden.

De inzendtermijn is nog geopend tot en met maandag 13 februari 2017. Stuur nu uw project in!

KOPLOPERS

Welk inspirerend, uniek of voorbeeldstellend project verdient een prijs én spotlights? Wie zijn de koplopers op het gebied van duurzaamheid en wie heeft maatschappelijke én economische toegevoegde waarde gerealiseerd, zonder de esthetiek van de opgave uit het oog te verliezen?

Om kans te maken op een NRP Gulden Feniks prijs moet een project aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Het project is in 2016 (grotendeels) afgerond in een van de categorieën: RENOVATIE, TRANSFORMATIE of GEBIEDSTRANSFORMATIE.
  • Het project moet worden ingediend namens het team van opdrachtgever, architect én bouwbedrijf. Bij gebiedstransformatie dient de indiener een initiërende rol te hebben vervuld.
  • Het project behelst een substantiële ingreep wat betreft casco en/of inbouw en bestaat uit minimaal één juridische kavel bij renovatie en transformatie.
  • Projecten met een laag budget komen in aanmerking voor de extra prijs LOW BUDGET, HIGH IMPACT.
  • Inzenders wordt aangeraden voor het starten met invullen de volledige VOORWAARDEN en CRITERIA zorgvuldig door te lezen.

WAARDEVOL

  • Alle ingezonden projecten worden beoordeeld door een vakkundige jury onder leiding van prof. ir. Karin Laglas.
  • Inzenden voor een NRP Gulden Feniks geeft extra zichtbaarheid en uitstraling aan een geslaagd (gebieds)transformatie- of renovatieproject.
  • Alle ingediende projecten worden zowel gepubliceerd op de website NRPGULDENFENIKS.NL als in het NRP Gulden Feniks 2017 Jaarmagazine, dat in grote oplage verschijnt.
  • Nominaties voor NRP Gulden Feniks 2017 worden in het voorjaar bekend gemaakt. De prijsuitreiking vindt op donderdag 22 juni 2017 plaats.
  • Bekijk de WINNAARS EN INZENDINGEN van vorig jaar.

Inzenden kan via NRPGULDENFENIKS.NL