Terug naar overzicht

Kick-off NRP Circulair: businessmodellen, financiering en vuistregels

28 februari 2018
Kick-off NRP Circulair: businessmodellen, financiering en vuistregels

Voor dit jaar staat Circulair Renoveren en Transformeren voor het NRP hoog op de agenda. Tijdens de Nieuwjaarsborrel op Paleis Soestdijk werd bekendgemaakt dat Bas van de Griendt als kwartiermaker / programmamanager NRP Circulair zal gaan trekken.

U bent van harte uitgenodigd voor de kick-off bijeenkomst van NRP Circulair op maandag 26 maart in Amsterdam. Petran van Heel, Sector Bankier Bouw bij ABN AMRO, praat ons bij over circulaire businessmodellen en het financieren van circulair (ver)bouwen. Jeanette Levels van LBP Sight geeft een presentatie over vuistregels bij circulair renoveren en transformeren.

In het kader van dit programma zoekt NRP partners en NRP FORUM-leden die een actieve (!) bijdrage willen leveren. Uw expertise en praktijkervaring zijn hierbij onmisbaar! Resultaat van het programma is een praktische handreiking die de vakwereld een concreet perspectief van handelen biedt. De ontwikkelde kennis wordt breed gedeeld waardoor we met elkaar deze urgente opgave weer een stap verder brengen.

NRP Circulair wordt ondersteund door het Ministerie van BZK.

Kick-off NRP Circulair
Datum en tijd: 26 maart, 14.30-17.30 uur, start inloop 14.00 uur
Locatie: Carte Blanche, Paasheuvelweg 34H, Amsterdam Zuidoost

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Anne Luijten: a.luijten@nrp.nl

Meer informatie over de bijeenkomst en NRP Circulair: Bas van de Griendt, 06-22088422.