Terug naar overzicht

De campagne Klaar is Case zoekt hoog niveau renovatieprojecten (vóór 14 november)

07 november 2022
De campagne Klaar is Case zoekt hoog niveau renovatieprojecten (vóór 14 november)

NRP werkt mee aan de bewustwordingscampagne Klaar is Case. Deze campagne gaat over de mogelijkheden van hoog niveau renovaties voor (corporatie) woningen. Het doel is om beslissers bij woningcorporaties en gemeenten bewust te maken over de mogelijkheden van hoog niveau renovatie om uiteindelijk te zorgen voor meer vraag naar energiezuinige renovaties. Dit heeft op korte termijn als gevolg dat er meer projecten zijn met een zeer grote aardgas- en CO2 besparing per woning.

In de campagne zijn voorbeeldcases van hoog niveau renovatie uit de praktijk te zien. Op deze manier worden woningcorporaties en gemeenten geïnformeerd over de mogelijkheden die er zijn voor hoog niveau renovatie van bestaande woningen in zijn geheel of op bouwdeel niveau. Ze worden geïnformeerd over technische, organisatorische en financiële aspecten van hoog niveau renovatie en de voor- en nadelen van verschillende varianten.

De bewustwordingscampagne is een gezamenlijk initiatief van Stroomversnelling, NRP en Bouwend Nederland, met actieve betrokkenheid van de achterban van deze organisaties (individuele bouwpartijen, vastgoedonderhoudsbedrijven, toeleveranciers, woningcorporaties en gemeenten).

Ben jij betrokken bij een hoog niveau renovatie dat we niet mogen missen in deze campagne? Meld je dan aan of stel je vragen door te mailen naar b.berends@nrp.nl. We nemen dan contact met je op. Stuur ten minste de volgende gegevens naar ons op:

  • Naam aanmelder
  • Email-adres
  • 06-nummer
  • Naam van het project
  • De uitvoerende partij
  • De opdrachtgevende partij
  • Foto van het project

Bekijk het filmpje hieronder voor een goed voorbeeld van een hoog niveau renovatie: