Terug naar overzicht

Nieuwe film brengt NRP Challenge in beeld

12 december 2016
Nieuwe film brengt NRP Challenge in beeld

Tijdens de NRP Challenge van de NRP Academie eind november vond een mooie wisselwerking plaats. Mooniq Priem, lid van ontwerpcollectief Citta Mobile in Eindhoven, was aanwezig om de NRP Challenge vast te leggen. Bekijk hier de film!

La Citta Mobile is huurder van het voormalig Grafisch Lyceum in Eindhoven. Een al jaren leegstaand en beeldbepalend gebouw net buiten de ring van Eindhoven. Eigenaar: Woonbedrijf. Woonbedrijf droeg, met dank aan alumni van de NRP Academie, het gebouw aan als casus voor de NRP Challenge. Een tweedaagse tour de force voor de cursiten van de NRP Academie om de geleerde lessen in praktijk te brengen bij een werkelijke casus. De presentaties op de tweede dag van de Challenge werden door een vakkundige jury beoordeled. De NRP Challenge vormt daarmee een mooi eikpunt in de opleiding en daagt de cursisten uit samen te werken en een onderbouwde oplossing te presenteren voor de casus.

Lees hier het verslag van de NRP Challenge in Eindhoven.

Beeldend kunstenares Mooniq Priem, die haar atelier heeft gevestigd in het voormalig Grafisch Lyceum, bracht het proces in beeld. Daarmee geeft ze niet alleen een mooie inkijk in de NRP Academie, maar documenteerd ze ook de plannen met betrekking tot haar eigen ateliergebouw.

Bekijk hier de film.