Terug naar overzicht

NRP FORUM werpt blik achter de schermen bij zorgvastgoed

14 augustus 2017
NRP FORUM werpt blik achter de schermen bij zorgvastgoed

Datum: 29 augustus '17 Tijd: 15.30u - 18.30u
Locatie: Het Dorp, Arnhem Adres: Wentel 1, Arnhem

Voor de tweede bijeenkomst van Achter de Schermen gaat NRP FPORUM op bezoek bij Het Dorp in Arnhem, een woongemeenschap en zorginstelling voor mensen met lichamelijke of meervoudige handicap. Het Dorp is inmiddels 50 jaar oud en aan vernieuwing toe. Van exclusieve wijk, uitsluitend voor mensen met een beperking, naar een inclusieve groene en duurzame wijk waar zowel mensen met als zonder beperking wonen. Een boeiende gebiedstransformatie die heel veel parallellen heeft met de ontwikkeling van toekomstbestendige bestaande woonwijken.

Tijdens de bijeenkomst:
Geeft vastgoedmanager Minke Geurts een rondleiding door de oude en nieuwe gebouwen van Het Dorp en een toelichting over de duurzame transformative van deze wijk. De nieuwe gebouwen zijn nog in aanbouw.
Daniëlle Harkes, Aedes-Actiz kan alles vertellen over transformatie van en naar wonen & zorg. In haar presentatie zal ze uitgebreid in gaan op de vragen die jij van te voren kunt doorgeven.
Het innovatieve 'New Village' gebouw van Doepel Strijkes worden bezocht. Dit innovatiecentrum en appartementencomplex is zo ontworpen dat bewoners met beperkingen worden getraind om meer controle over hun leven te krijgen.
Na afloop van het programma is er een borrel.

Meldt je aan via deze link.

De vorige bijeenkomst van NRP FORUM stond in het teken van circulair renoveren en transformeren en vond plaats in Blue City Rotterdam, het voormalige zwemparadijs dat getransformeerd is tot hub voor circualire startups. Tijdens de bijeenkomst zijn alle Pitches on the spot opgenomen. Bekijk de video's hieronder: