Terug naar overzicht

NRP zoekt aanstormend talent voor NRP Masterprijs

12 mei 2020
NRP zoekt aanstormend talent voor NRP Masterprijs

Voor onze scriptieprijs NRP Masterprijs zoeken wij de beste scripties/ontwerpen over (gebieds)transformatie en renovatie van vastgoed. Volg jij een relevante opleiding, master, postdoctorale of post-HBO-opleiding, zoals bijvoorbeeld Bouwkunde, Architectuur, Planologie/Ruimtelijke ordening, Stedenbouw of Sociale Geografie? En ben jij op dit moment bezig met je afstudeerscriptie of ben je net afgestudeerd? Stuur dan je scriptie in!

Waarom meedoen?
Wij bieden inzenders exposure via onze website, social media kanalen, nieuwsoverzicht en de mediapartners. Je komt onder de aandacht van ruim 100 NRP aangesloten partners en daarbuiten. Dit biedt toekomstkansen, bijvoorbeeld in de vorm van een stageplek, een traineeship of een baan. Ook zal de oogst aan innovaties en concepten een plek in de NRP Academie krijgen. Tenslotte zorgen de geldprijzen die er te winnen vallen voor een mooie stimulans.

Verras jij de jury en NRP Partners met een relevant, origineel en prikkelend idee of concept?
Inzenden is mogelijk tot 31 augustus. Op 17 november worden de prijswinnaars tijdens een NRP partnerbijeenkomst bekend gemaakt en presenteren zij hun winnende ideeën.

Alles over de NRP Masterprijs vind je hier.