Resultaten voor "" :

Bekijk alle resultaten

Optoppen en uitdiepen: Aquarius Amstelveen

24 januari 2024

15.00 - 17.30

Aquarius, Watercirkel Amstelveen

Als vervolg op de goedbezochte sessie tijdens het NRP-congres over optoppen gaan we op 24 januari op bezoek bij de Aquarius in Amstelveen. Een inspirerend optopproject dat werd gerealiseerd door drie NRP-partners. In opdracht van Woningcorporatie Eigen Haard geeft ERA Contour deze naoorlogse flat een totale make-over gegeven, naar een ontwerp van AGNova. Niet alleen kreeg het pand een totaal andere uitstraling, ook is er een diverse mix aan woningtypes gerealiseerd. Daarmee levert het complex een grote bijdrage aan de leefbaarheid in de wijk.

Programma

Het programma bestaat uit een rondleiding door het complex, een aantal presentaties door de betrokken partijen en een gesprek onder leiding van Chantal van Schaik (Holland Houtland) over de randvoorwaarden en kansen voor optoppen. Uit onderzoek van STEC voor het ministerie van BZK blijkt namelijk dat er potentie is voor meer dan 100.000 optopwoningen in Nederland.

Praktische info

Datum: woensdag 24 januari
Locatie: Aquarius, Watercirkel Amstelveen
Tijd: 15.00-17.30

Aanmelden kan via onderstaande button. Het is geen probleem als je niet aanwezig was bij de eerdere optop-sessie tijdens het NRP-congres.

Meld je aan voor de bijeenkomst
Foto: Era Contour
Foto: Era Contour
Foto: Era Contour
Foto: Era Contour