Resultaten voor "" :

Bekijk alle resultaten

Bouw mee aan een duurzame en innovatieve toekomst

Wij richten ons op renovatie en transformatie binnen de bestaande bouw. Het vastgoed van de toekomst staat er namelijk al. De NRP Academie biedt opleidingen, werktrajecten en trainingen waarmee professionals uit het veld zich verder kunnen ontwikkelen.

NRP Opleiding Renovatie en Transformatie

Wil je jezelf verder ontwikkelen in je vakgebied? Aan de slag met urgente maatschappelijke thema’s binnen de renovatie- en transformatiesector? Meld je dan aan voor de NRP Opleiding Renovatie en Transformatie, een samenwerking met de TU Delft. Na het volgen van de opleiding heb je nieuwe inzichten, vaardigheden, kennis en contacten opgedaan om verder mee te bouwen aan een duurzame en innovatieve toekomst.

Je kunt je nu inschrijven voor de leergang van 2025, tot 1 september 2024 geldt een vroegboekkorting.

Lees meer over de opleiding

“Door middel van onderzoek leren over de uitdagingen en successen bij transformatie.”

Hilde Remøy
Docent

Werktraject Circulaire roadmap voor woningcorporaties

Om succesvol circulair te werken en concrete resultaten te boeken, is een heldere roadmap essentieel. Speciaal voor medewerkers van woningcorporaties die op strategisch niveau werken start een aantal keer per jaar het werktraject ‘Circulaire roadmap voor woningcorporaties’. Het resultaat is een concrete en breed gedragen roadmap, waarmee jouw corporatie daadwerkelijk aan de slag is. 

Start: 4 november 2024, inschrijving geopend.   

Meer info en inschrijven