Resultaten voor "" :

Bekijk alle resultaten

Partnerdiner 2023

30 november 2023

16.30 - 22.00 uur

OX.Space, Rotterdam

Ieder jaar organiseren we een partnerdiner, speciaal voor partners en vertegenwoordigers van organisaties die overwegen partner te worden. Dit jaar, op 30 november, is dat in Rotterdam. We krijgen een rondleiding door Forum Rotterdam onder leiding van Arno de Vries en Sander Nelissen van NRP-partner WDJ Architecten en dineren bij OX.Space

 

We starten de avond met een bijzondere rondleiding door Forum Rotterdam. Het project betreft een grootschalige interventie in een gemankeerd stuk wederopbouwstad. Het omvat samen met het voormalige pand van H.H. de Klerk een heel stadsblok. De renovatie daarvan is afgerond. De essentie van dit project is om van deze slecht gebruikte plek weer een levendig stuk stad te maken. We krijgen een uniek inkijkje in de catacombe onder begeleiding van NRP-partner WDJ Architecten.

Na de rondleiding bij Forum verplaatsen we naar de andere kant van het blok, waar Nick van Aalst (CEO OX.Space) ons meer zal vertellen over OX.Space, waar ook het diner zal plaatsvinden.