Terug naar overzicht

Exclusieve Preview Kaaspakhuis Gouda

28 juni 2017
Exclusieve Preview Kaaspakhuis Gouda

In Gouda nadert de voltooiing van Het Kaaspakhuis Gouda, de spectaculaire transformatie van twee monumentale kaaspakhuizen tot 52 loftwoningen. Mei architects and planners nodigt u vlak voor de oplevering uit voor een exclusieve rondleiding door dit unieke project, een ruim en licht woongebouw waarin de geschiedenis van 100 jaar kaasmaken nog goed voelbaar is.

Volgens planning worden de eerste woningen voor de zomervakantie opgeleverd. Voorafgaand aan de officiële oplevering organiseert Mei in samenwerking met White House Development en Vergeer Bouw en exclusieve preview. U bent van harte uitgenodigd voor een rondleiding door het gebouw onder leiding van architect Robert Winkel en de projectleiders van Mei. Wij hebben voor deze rondleiding twee momenten beschikbaar:

• Dinsdag 4 juli – 10.00 – 11.30 uur
• Dinsdag 4 juli – 16.00 – 17.30 uur

Aanmelden kan tot maandag 26 juni a.s. door een mailbericht te sturen aan pr@mei-arch.eu. Daarbij vragen wij u duidelijk aan te geven welk moment u het beste schikt.Mei volgt de realisatie van projecten in uitvoering altijd op de voet. Ook de ‘making of’ van het Kaaspakhuis hebben we uitgebreid gedocumenteerd met foto’s en video’s. Onderstaande video is vorige week gemaakt: de originele kaasplanken komen weer terug in het gebouw als wandafwerking in het atrium.


Op onze website en ons vimeo kanaal is nog veel meer videomateriaal en informatie over de bouw van Kaaspakhuis Gouda te vinden.

Graag tot ziens in Gouda.
Team Mei


Voor de huisnummers hergebruiken we de bakjes die aan de kaasplanken hingen