Terug naar overzicht

Grote opkomst NRP bijeenkomst op Paleis Soestdijk

19 februari 2018
Grote opkomst NRP bijeenkomst op Paleis Soestdijk

De koninklijke ambiance van de Oranjerie van Paleis Soestdijk vormde de bijzondere context voor de NRP Nieuwjaarsborrel op 8 februari jongsleden. Meer dan 120 partners, FORUM-leden, Academie-alumni en belangstellenden hieven met elkaar het glas op een sprankelend jaar.

Na een welkom door Floris de Gelder, directeur van Paleis Soestdijk en Anne Luijten, directeur van NRP, volgde de key note van Elphi Nelissen, decaan TU Eindhoven en voorzitter van de Transitieagenda Circulaire Bouweconomie. De deelnemers werden bijgepraat over de ambities en doelstellingen van het Rijk op het dit gebied, en de afspraken die zijn gemaakt met de bouwsector. Frank Bijdendijk en Bas van der Griendt van NRP lichtten het NRP programma Circulair Renoveren en Transformeren toe.

nrp-nieuwjaarsborrel-1

Veel enthousiasme was er ook voor de NRP programmamanagers Rutger Oolbekkink, Erna van Holland en Jennemie Stoelhorst van respectievelijk FORUM, NRP Academie en NRP DuMo, die hun jaarprogramma 2018 toelichtten.

Ben Verfürden, directeur van Hylkema Erfgoed, informeerde ons vervolgens over het fascinerende en uitdagende transformatieproces dat Paleis en landgoed de komende jaren te wachten staat. Uiteraard ontbrak een rondleiding door het iconische gebouw niet, waarbij sommigen zelfs het ‘geheime’ paviljoen van Prins Bernhard mochten betreden.

Zie hier voor het Jaarprogramma FORUM.

nrp-nieuwjaarsborrel-2