Terug naar overzicht

Meld je aan voor NRP Verandert op 10 november: Samen naar een toekomstbestendige gebouwde omgeving

11 oktober 2022
Fotografie: Farmlab

We staan voor de grote uitdaging om onze steden en dorpen klaar te maken voor een leefbare toekomst met voldoende woon- en leefruimte voor iedereen. Tegelijkertijd zijn de gevolgen van klimaatverandering en schaarste van grondstoffen dagelijks voelbaar. De grootste CO2- en materiaalwinst valt te behalen binnen de bestaande gebouwde omgeving. Maar welke rol spelen NRP partners daarin?

Daarover gaan we met jou en experts in gesprek op donderdagmiddag 10 november tijdens het congres NRP Verandert. Met inspirerende sprekers bespreken we mooie voorbeelden en hoopvolle projecten. Er is tijd voor ontmoeting met elkaar én we reiken de NRP Gulden Feniks uit!

Voor wie?
Iedereen is welkom bij NRP Verandert: partners en niet-partners. Je kunt het hele programma volgen (vanaf 15.00 uur) of aansluiten na de pauze voor de uitreiking van de Gulden Feniks (vanaf 16.30 uur).

Wat kun je verwachten?

  • Inspirerende keynote door Sandra Schruijer
  • Deelsessies waar we in gesprek gaan over urgente maatschappelijke uitdagingen
  • Ontmoeting en gesprek met elkaar en experts
  • Rondleiding op locatie
  • Uitreiking van de Gulden Feniks

De sprekers 
Sandra Schruijer is hoogleraar Organisatiewetenschap aan de Universiteit Utrecht en docent van de NRP Academie. Zij doet onderzoek naar de sociale dynamiek van samenwerkingsrelaties tussen meerdere partijen en de diversiteit aan belangen, identiteiten en perspectieven. Ze neemt ons me in hoe je een succesvolle samenwerkingen tussen organisaties en personen tot stand brengt. Hèt key ingrediënt om als NRP-partners bij te dragen aan een toekomstbestendige gebouwde omgeving. Lees meer over Sandra in dit interview.

Meld je aan via dit aanmeldformulier

Fotografie door Farmlab