Terug naar overzicht

NRP blijft verbinden

25 maart 2020
NRP blijft verbinden

De wereld ziet er plotseling heel anders uit dan we nog maar een paar weken geleden konden vermoeden. Iedereen beleeft deze absurde periode op verschillende manieren maar we zitten er met z'n allen in. Bij deze willen wij onze partners en iedereen die betrokken is bij NRP een hart onder de riem steken. Wij leven mee met iedereen die op welke manier dan ook getroffen wordt door het coronavirus en de gevolgen ervan.

Helaas kunnen wij elkaar voorlopig niet treffen tijdens een van onze bijeenkomsten. We hebben ons programma doorgeschoven naar latere data dit jaar. Hieronder vindt u de nieuwe data tot dusver:

22 september
Expertmeeting met Rijksvastgoedbedrijf en TU Delft 
6 oktober
NRP DuMo op MONUMENT
29 oktober
Excursie Eindhoven 
17 november
Congres Gulden Feniks 
14-16 april 2021 
Studiereis Berlijn

We blijven de verbinding houden
Social distancing en verbinden klinkt tegenstrijdig, maar zijn nu juist ook ons doel en kracht. Daarom zijn we momenteel druk bezig met een online invulling voor het delen van kennis en inspiratie. Houd hiervoor uw mailbox en onze social media kanalen in de gaten.

Heeft u een actueel onderwerp, hulpvraag of aanbod dat u graag onder de aandacht wilt brengen? Laat het ons weten. Want we moeten elkaar vooral blijven steunen en supporten in deze moeilijke tijd.

We wensen u intussen veel gezondheid, want dat blijft het allerbelangrijkste. Pas goed op uzelf en elkaar!

Anne Luijten (directeur)
Bart Krol (voorzitter)