Terug naar overzicht

Wie zijn de sprekers van Succesvol Circulair #1 Samenwerken?

05 oktober 2022
Wie zijn de sprekers van Succesvol Circulair #1 Samenwerken?

In de eerste sessie van de reeks Succesvol Circulair gaan ketenpartners Ilse van Andel, Karin Dorrepaal, Barthel van Dinther en Davy Wagenmakers in gesprek met programmamanagers van NRP Circulair Hylke Faber en Mirjam Schmull. Dat doen zij aan de hand van de concrete casus Rivierenhuis. Maar wat is precies de rol van deze experts in de keten? Zij stellen zich even voor.

Ilse van Andel

Ilse_van_Andel.JPG

"Vanuit mijn functie als senior adviseur strategie houd ik me bezig met het aanjagen en introduceren van circulair werken bij Woningstichting Eigen Haard in Amsterdam en de regio. Als programmamanager stimuleer ik collega’s aan de slag te gaan, starten we pilots op van circulair mutatie onderhoud, grootschalige renovatie tot een circulaire uitbouw en het leasen van witgoed. Voor de circulariteit in de renovatie van het Rivierenhuis ben ik initiatiefnemer en betrokken geweest bij het circulair uitvragen en vorm geven van de samenwerking. Tijdens het project neem ik deel aan de werkgroep circulair."

Barthel van Dinther

Barthel_van_Dinther.jpg

"Wij slopen niet, wij delven nieuwe grondstoffen! De gebouwde omgeving als grondstoffenbank van de toekomst is iets waar ik mijzelf dagelijks mee bezig mag houden. Als commercieel manager bij zowel A. van Liempd Sloopbedrijven als bij Gebruikte Bouwmaterialen B.V. haal ik mijn uitdaging uit het koppelen van circulaire vraag en aanbod. De project overkoepelende samenwerking met de verschillende partijen zoals Hemubo, Eigen Haard en DOOR architecten zorgt ervoor dat we meer afzet en tegelijk meer aanbod krijgen wat resulteert in meer circulaire impact."

Karin Dorrepaal

Karin_Dorrenpaal.jpg

"Als founding partner van DOOR architecten en bewoner van onze aarde, zet ik mij 24/7 in om de gebouwde omgeving toekomstbestendig te maken. DOOR werkt aan heldere architectuur, mooie ruimtes en fijne stedenbouw, waarbij circulariteit en sociale duurzaamheid ons drijft. Dit doen wij graag met gelijkgestemden zoals Eigen Haard, Hemubo en van Liempd. Zo werken wij gezamenlijk aan het Rivierenhuis in Amsterdam, waarbij 320 woningen op circulaire wijze worden gerenoveerd. Door toepassing van hergebruikte en gezonde materialen, minimaliseren we CO2-uitstoot en energieverbruik, en maken we van dit complex een plek waar het de komende decennia weer goed leven."

Davy Wagenmakers

Davy_Wagenmakers.jpeg

Meer informatie over deze spreker volgt snel.

Wil je erbij zijn? Meld je hier aan.