NRP Academie

Duurzaam hergebruik van bestaand vastgoed vraagt niet alleen om aanpakken en uitvoeren, maar ook om kennis opdoen, uitbreiden en ontwikkelen.

Daarom heeft NRP in samenwerking met TU Delft, Nyenrode Business University en Hogeschool Utrecht de NRP Academie opgericht.

De opleiding

De NRP Academie reikt vastgoedprofessionals in een compacte, praktijkgerichte opleiding die start in september en eindigt eind juli alle inzichten, vaardigheden en kennis die je nodig zijn voor complexe vastgoedopgaven. Zowel op bouwtechnisch, ontwerptechnisch, juridisch, organisatorisch, bestuurskundig, ruimtelijk en (financieel)economisch gebied.

Samenwerken
Samenwerken in een diverse groep staat tijdens de opleiding centraal. Cursisten leren van en met medecursisten uit de wereld van van corporaties, overheid, bouw, projectontwikkeling, toeleveranciers, adviesbureaus, ontwerpers en zelfstandigen.

Docenten
De ruim 50 docenten uit de praktijk en van TU Delft, Nyenrode, Universiteit van Utrecht inspireren de cursisten, evenals de 16 locaties (interessante transformatie en renovatieprojecten) waar de lesdagen gedurende het jaar plaatsvinden.

Voor wie?

NRP Academie is bedoeld voor professionals:

  • Uit de volle breedte van de vastgoedsector: opdrachtgevers, ontwerpers, adviseurs, beleggers, ambtenaren, financiers, toeleveranciers en bouwbedrijven.
  • Met passie voor bestaande gebouwen en omgeving.
  • Die los durven komen van hun huidige manier van werken.
  • Die leergierig zijn en willen samenwerken.

Inhoud

De opleiding NRP Academie duurt 1 jaar en is opgedeeld in 4 modules: Veranderen, Verbinden, Verdienen en Verbouwen. De renovatie- en transformatieprofessional kan na de opleiding succesvol opereren in het veranderende werkveld. Verschillende disciplines, wetenschap en praktijk worden met elkaar verbonden. Aan bod komen samenwerking tussen partijen, nieuwe verdienmodellen en technische innovaties. De stof wordt aangeboden in de vorm van hoorcolleges, workshops en het gezamenlijk werken aan cases.