Resultaten voor "" :

Bekijk alle resultaten

NRP Opleiding Renovatie en Transformatie

in samenwerking met:

TU Delft logo

Deze opleiding is een samenwerking met de TU Delft en daagt je uit om jouw kennis over renovatie en transformatie te verbreden, verdiepen en je competenties verder te ontwikkelen. Hierbij staat waardecreatie centraal. Als de opleiding voltooid is, kun jij:

  • Op innovatieve en verbindende wijze een opgave formuleren en op een duurzame manier ontwikkelen; 
  • Belangen en toegevoegde waarde van jezelf en andere herkennen waardoor je beter in staat bent om samen te werken; 
  • Duurzame oplossingen definiëren voor bestaande vastgoed op basis van jouw kennis, vaardigheden en houding samen met de stakeholders in jouw renovatie of transformatie opgave; 
  • Kansen te zien voor waardecreatie en die vertalen in exploitatieconcepten. 
Aanmelden

Wil jij jezelf ontwikkelen als professional? Meld je dan nu aan voor deze opleiding en doe een jaar lang kennis en inzichten op en leer nieuwe vaardigheden. Leer van je mede-cursisten en ruim 50 docenten van verschillende onderwijsinstellingen en uit de praktijk op inspirerende locaties door heel Nederland.

Vernieuwen, Verbinden, Verduurzamen en Verwaarden
We nemen je mee via de stappen Vernieuwen, Verbinden, Verduurzamen en Verwaarden. De module Vernieuwen zorgt ervoor dat je even boven de dagelijkse praktijk uitstijgt en met afstand naar de veranderende wereld om je heen kunt kijken. Je ontdekt hoe jij je daartoe kunt verhouden. Vervolgens zijn er drie verdiepende modules, die na de eerste module ook los te volgen zijn. Iedere module wordt begeleid door een module-expert om de diepte te waarborgen: Sandra Schruiijer (hoogleraar Organisatiewetenschap) bij Verbinden, Nicholas Clarke (expert duurzaamheid en erfgoed) bij Verduurzamen en Hilde Remøy (Universitair Hoofddocent Vastgoedmanagemen TU Delft) bij Verwaarden.

Kennismaking
12 december 2023

We nemen je mee door het programma van de NRP Opleiding Renovatie en Transformatie. We maken kennis me elkaar, de opleiding en we introduceren de casus opdracht Vernieuwen.

Module Vernieuwen
9 en 23 januari, 6 februari, 1 maart 2024 (geen avond)

Met een open mind en ondernemende houding de uitdagende toekomst tegemoet treden, waarbij in samenspel met alle stakeholders duurzame oplossingen voor veranderingen van de bestaande gebouwde omgeving worden ontwikkeld..

NRP Challenge 1
15 en 16 maart 2024

Nu echt aan het werk in een tweedaagse snelkookpan workshop. Hiervoor wordt een reële casus ingebracht en naast de juryleden beoordeelt de probleemeigenaar ook mee.

Module Verbinden
26 maart, 9 en 23 april, 7 en 17 mei 2024 (geen avond)

Mensen, doelen en belangen herkennen en verbinden, de toegevoegde waarde (in allianties) optimaliseren en bijdragen aan samenwerking waarbij anderen ook ruimte krijgen en nemen.

Module Verduurzamen
28 mei, 11 en 25 juni, 5 juli, 3 september 2024 (geen avond)

De hele vastgoed en bouwbranche is bezig met technische innovaties. Wat zijn die innovaties, waar kun je ze vinden? En wat moet je vervolgens doen in je proces om het mogelijk te maken deze innovaties in je project te laten landen? Je verdiept je in de verdienmodellen van alle stakeholders om hier goed beslagen ten ijs te komen.

Module Verwaarden
10 september (ochtend), 17 september, 1 en 15 oktober en 8 november (geen avond)

Kansen zien om waarde te creëren bij renovatie en transformatie en deze vertalen naar duurzame exploitaiteconcepten.

NRP Challenge 2
22 en 23 november 2024

Twee dagen lang wederom in groepsverband werken aan een real time casus op locatie.
Tevens afronding van de opleiding. Feestelijke afsluiting met certificaat uitreiking.

De studie duurt een jaar en telt een kick-off bijeenkomst, 18 cursusdagen en 4 dagen NRP Challenge. We starten in januari en eindigen eind november. De studielast is gemiddeld een dag in de week: de lesdag- en avond en daarnaast tijd voor literatuurstudie en het werken aan de casus.

De kosten voor de NRP Opleiding Renovatie en Transformatie bedragen € 9.750,- excl. BTW inclusief materiaal, lunches en diners. NRP partners betalen € 8.750,- excl. BTW. Dat is nog geen € 500,- per dag inclusief lunch en diner.

De modules zijn los te volgen nadat de module Vernieuwen is gevolgd. De modules Vernieuwen en Verwaarden kosten € 2.200,- en de modules Verbinden en Verduurzamen kosten € 2.800,- excl. BTW. Voor partners geldt nog een korting op deze bedragen. De kosten zijn fiscaal aftrekbaar voor zelfstandige ondernemers.

Aanmelden voor de opleiding kan nog tot 1 december. Lees voor je je aanmeld de algemene voorwaarden van de NRP  opleiding Renovatie en Transformatie. Twijfel je of deze opleiding iets voor jou is? Lees onze FAQ of neem contact op met Barbara Middelhoff via b.middelhoff@nrp.nl.

Lees de FAQ voor antwoord op veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met Barbara Middelhoff via b.middelhoff@nrp.nl.

“Door middel van onderzoek leren over de uitdagingen en successen bij transformatie.”

Hilde Remøy
Docent

Nieuws

22 jun 2023

Erna blikt terug op de Sneak Preview in Eindhoven

Erna blikt terug op de Sneak Preview in Eindhoven

Nieuws

27 jun 2023

Op naar 2050: geen woorden maar daden

Op naar 2050: geen woorden maar daden

Nieuws

13 jul 2023

Van getransformeerd datacenter naar transformatie dankzij data

Van getransformeerd datacenter naar transformatie dankzij data