Resultaten voor "" :

Bekijk alle resultaten

FAQ NRP Opleiding Renovatie en Transformatie

Twijfel je of de opleiding bij jou past? Op deze pagina vind je veel voorkomende vragen over de opleiding. Toch nog een andere vraag? Neem dan contact op met Barbara Middelhoff via b.middelhoff@nrp.nl.

De opleiding is geschikt voor professionals in het brede veld van vastgoed. Leeftijd speelt geen rol! Denk aan medewerkers van overheden, corporaties, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, vastgoedonderhoudsbedrijven, toeleveranciers, banken, architecten- en adviesbureaus.

HBO-niveau met enkele jaren werkervaring. Twijfel je hierover? Neem dan contact op met Barbara Middelhoff via b.middelhoff@nrp.nl.

Dat kan maar de module Vernieuwen is altijd verplicht omdat dit je helpt om een andere mindset te krijgen.

Vanaf 1 juni kan je je aanmelden via de knop hieronder.

Door het hele land heen bij inspirerende renovatie- en transformatieprojecten. Je kunt zelf ook een locatie aandragen; iets wat je inspireert of waar je bedrijf aan werkt.

Bij voldoende inschrijvingen gaat de opleiding door. Dat laten we begin december weten.

Je ontvangt een certificaat, ondertekend door de stichting NRP en TU Delft.
Dat kan natuurlijk gebeuren. Om het certificaat van de opleiding te ontvangen moet je bij 90% van de opleidingsdagen aanwezig zijn en de beide challenges bijwonen. Kan je een challenge niet, dan is het altijd mogelijk om een vervangende opdracht te doen.

Als je een ontvangstbevestiging van ons hebt ontvangen. We sturen deze zo snel mogelijk na de inschrijving.

Je krijgt kennis, inzicht en vaardigheden aangereikt om je werk nog beter te doen en je bouwt een eigen netwerk op van diverse mensen in het veld van het vastgoed in het algemeen en bij renovatie en transformatie in het bijzonder.

Tot 1 december kun je je aanmelden. Is het na 1 december, neem dan contact op met Barbara Middelhoff via b.midelhoff@nrp.nl want wie weet is er nog een plekje vrij.
De opleidingsdagen zijn op dinsdag, met uitzondering van de afsluitende dag van een module, die is op vrijdag. De challenges zijn op vrijdag en zaterdag aansluitend.
Naast de 18 opleidingsdagen (van 10.00 – 20.00 uur) en de 2 tweedaagse challenges heb je tijd nodig ter voorbereiding van de opleidingsdagen, het bijhouden van je logboek en voor literatuur. De hele opleiding zal je ongeveer 250 uur kosten.

Je krijgt viert boeken mee bij deze opleiding en verder veel digitale documenten. Verder wordt andere literatuur gemeld, maar het staat je vrij of je die wilt aanschaffen.

Ja de kosten van deze opleiding zijn aftrekbaar.