Terug naar overzicht

VIDEO: NRP Congres, uitreiking NRP Gulden Feniks en NRP Masterprijs 2020

24 november 2020
VIDEO: NRP Congres, uitreiking NRP Gulden Feniks en NRP Masterprijs 2020

Op 17 november hielden we met NRP ons (grotendeels) digitale congres in de Caballero Fabriek in Den Haag. Maar liefst 600 mensen waren er digitaal bij. De opnames van de talkshow, de uitreiking van de NRP Gulden Feniks en de NRP Masterprijs zijn nu te bekijken.

NRP Congres - Talkshow

Het programma startte met een talkshow, onder leiding van NRP Voorzitter Bart Krol, waarin Annet Bertram (directeur-generaal Rijksvastgoedbedrijf), Albert Vermuë (directeur VNG) Geurt van Randeraat (juryvoorzitter NRP Gulden Feniks), Hilde Remøy (universitair hoofddocent Vastgoedmanagement aan TU Delft), Eva Hermans (Programme Manager Corporate Real Estate DNB). Arno Boon (directeur BOEi) met elkaar in gesprek gingen over de innovatie en kennis die besloten zit in de inzendingen van de NRP Gulden Feniks. Stuk voor stuk sublieme voorbeelden van transformatie en renovatie waar we veel van kunnen leren.

Uitreiking NRP Gulden Feniks

Als kers op de taart reikten Geurt van Randeraat en Bart Krol de NRP Gulden Feniks 2020 uit. De prijzen gingen naar Museum De Lakenhal, Leiden (Renovatie), Park Hoog Oostduin, Den Haag (Transformatie) en De Nieuwe Stad, Amersfoort (Gebiedstransformatie).

Uitreiking NRP Masterprijs

Bart Krol en juryvoorzitter van de NRP Masterprijs Eva Hermans reikten de NRP Masterprijs uit aan de beste scriptie op het gebied van transformatie en renovatie. De eerste prijs ging naar Aditya Parulekar met een mooi innovatief idee voor het herstellen van ornamenten op plafonds met behulp van een robot.